Target gör fula jultröja klänningar nu, och de är en syn att se

Målet är att göra fula jultröja klänningar nu och de

Med tillstånd av BrandDen galnaste visningen av jubileet händer inte på Hallmark Channel eller Netflix ursprungliga filmval i år. Du kan snarare hitta den i en gång av ditt lokala mål. Du vet att fula tröjor är en sak - men under 2018 stiger återförsäljaren upp och erbjuder en rad fula tröjor i lagom tid för semesterfester. Och det är de verkligen något.Måls samling av festliga stickor har allt: en leksaksoldat, en snögubbe och till och med en tvåfärgad blå menorah-alla gjorda i långärmade, kort kjoliga silhuetter. Var och en tar charmen med en ful semestertröja och multiplicerar den med 10, bara genom att ha den där mycket mer utrymme att visa din säsongsmässiga anda. Och eftersom de alla är under $ 50, kan du motivera engångsanvändning (eller köpa multiplar, för varför inte?).

Om ditt kontor, din vängrupp eller din familj har en ful-semester-tröja tävling, kommer dessa klänningar sannolikt att vinna förstaplatsen. Kolla in Targets nya riff på en säsongsbetonad favorit, framöver.

Alla produkter på Glamour väljs oberoende av våra redaktörer. Men när du köper något via våra detaljhandelslänkar kan vi tjäna en affiliatekommission.