Inspirerad

6 saker vi kommer att sakna om Ted Cruz
6 saker vi kommer att sakna om Ted Cruz
I en chockerande vändning som, efter reflektion, verkligen inte är så chockerande, meddelade Ted Cruz igår kväll att han avbryter sin kampanj. Här är varför vi faktiskt kommer att sakna honom...
President Obamas uttalande om skjutningen i Roseburg
President Obamas uttalande om skjutningen i Roseburg
President Obama lämnade i kväll ett uttalande om massskjutningen vid Umpqua Community College i Roseburg, Oregon, där 10 människor dödades och sju andra skadades. 'Våra tankar och böner räcker inte, det räcker inte', sade president Obama i sitt tal. 'Det fångar inte den sorg och sorg och ilska som vi borde känna. Och det gör ingenting från att hindra blodbadet från att åsamkas någon annanstans i Amerika nästa vecka eller ett par månader från och med nu. Vi vet ännu inte varför den här personen gjorde vad han gjorde. Det är rättvist att säga att alla som gjort detta har en sjukdom i sinnet, oavsett vad de tror att deras motiv kan vara. Nyheten om skjutningen - som, som Obama påpekar, 'På något sätt har detta blivit rutin' - sprang torsdag eftermiddag. Roseburg ligger i södra Oregon och är en stad med endast 22 000 invånare. 'Varje gång detta händer kommer jag att säga att vi faktiskt kan göra något åt ​​det, men vi kommer att behöva ändra våra lagar,' sa Obama. 'På något sätt har detta blivit rutin .... Rapporteringen är rutin. Mitt svar här på detta podium blir rutinmässigt ... vi har blivit dumma över det här. '..
3 hjärtvärmande videor om kärlek och familj (lagom till semestern)
3 hjärtvärmande videor om kärlek och familj (lagom till semestern)
Det är den härligaste tiden på året - särskilt när det gäller att fira familj, vänner och de viktigaste personerna i ditt liv. Jag gick in i lite av en YouTube -tunnel i helgen - ibland gör jag det när jag är på humör för känslomässig katarsis - och stötte på dessa rörliga berättelser om kärlek och familj. Här är tre fantastiska (och söta) sådana - perfekta för att påminna oss själva om vad som egentligen är viktigast under semestern. My Love, Don't Cross That River: En helt ny dokumentär som krossar biljettförsäljning i Korea, My Love följer de sista dagarna för 98-åriga Byung-Man Jo och 89-åriga Kyae-Yual Kang, som har varit gifta i 76 år och har 35 barn, barnbarn och barnbarnsbarn tillsammans. 'The Song' från Apple: Teknikföretagets senaste semesterreklam handlar om hur kärlek varar för evigt. Och för något sött: Yip Yips sjunger en söt låt om sin lilla främmande familj-det är ett retroklipp från Sesam Street cirka 1991. Vilka är några av dina favoritvideoklipp med kärlekstema? Berätta för oss i kommentarerna nedan...
De 10 mest populära viskningarna genom tiderna
De 10 mest populära viskningarna genom tiderna
En av de bästa sakerna någonsin med internet är anonym hemlighetsdelning, amirit? Ange Whisper, appen-20 miljoner användare starka-som låter användare dela sina djupaste mörkaste (och sötaste!) Hemligheter med en mestadels icke-dömande gemenskap. I morse berättade teamet på Whisper HQ för oss en egen liten hemlighet (OK, inte en hemlighet, bara några coola data): att nej. 1 mest sökte term på Whisper är-vänta på det-kärlek. Aww. Så för att hedra högtiden-och kärleken-ville vi dela med oss ​​av de mest populära viskningarna genom tiderna. Här är de i omvänd ordning (tips: ha din Kleenex i närheten): 10. ”Jag är döv och min pojkvän är stum. Vi är den perfekta matchen. Han pratar inte. Jag hör inte. Jag älskar honom mer än livet. ' 9. 'Färgade mitt hår rosa för bröstcancermedvetenhet. Jag är en kille. Älskar dig mamma. VILA I FRID.' 8. 'Jag skulle göra vad som helst för en andra chans med min första kärlek.' 7. ”Jag är den enda döva personen i min familj. Jag håller på att höra min familjs röster för första gången. 6. 'Jag är en amerikansk marin och min familj har ingen aning om att jag är på väg hem.' 5. 'Jag brukade tro att killarnas längd var riktigt viktig tills..
The Twizzler Challenge: Se dessa kändisar kyssa för att stödja autismmedvetenhet
The Twizzler Challenge: Se dessa kändisar kyssa för att stödja autismmedvetenhet
Om det var för vilt för dig att dumpa en hink med iskallt vatten på huvudet och filma det för Instagram, här är en annan socialmediedriven medvetenhetstunt som börjar få fäste-åtminstone i kändisland. Möt #TwizzlerChallenge: När två personer nappar iväg i en enda Twizzler tills de träffas i mitten och kyssas. Kampanjen är avsedd att stödja autism. Ja det stämmer. Lena Dunham och Allison Williams gjorde det. Här @aw och jag tar #TwizzlerChallenge ?? vidarebefordra det! twizzlerchallengeforautism.org #NightofTooManyStars #NYC4a En video postad av Lena Dunham (@lenadunham) den 18 mars 2015 klockan 09:28 PDT Meredith Vieira och Willie Geist gjorde det. En video publicerad av The Meredith Vieira Show (@meredithshow) den 12 mars 2015 klockan 12:01 PDT Kathie Lee Gifford och Matt Lauer gjorde det. Du kommer inte att kunna se detta ... @KathieLGifford & @MLauer tar #TwizzlerChallenge. pic.twitter.com/7v4QzIrgfL— I DAG (@TODAYshow) 17 mars 2015 Har du gjort Twizzler Challenge?..
För Peace Corps volontärer är lika aborträtt inte en del av jobbet
För Peace Corps volontärer är lika aborträtt inte en del av jobbet
Vid det här laget kanske du har hört Christine Carcanos historia. Carcano, som var en volontär för hälsovården i Peace Corps, har modigt beskrivit historien om vad som hände henne när hon tjänstgjorde i Peru. 'Jag blev överfallen ungefär fyra månader i min tjänst' sa hon till mig. 'Jag gick med mannen som skulle bli min angripare, och vi var på väg till hans systers hem vid 21 -tiden. Det var utanför hans systers hem som han fästade mig och fortsatte att våldta mig. Jag kunde så småningom slåss mot honom, men inte snart nog. Carcano rapporterade inte omedelbart överfallet på grund av vad hon beskrev som 'stigma, rädsla, självskuld och förnekelse.' Sedan blev hon sjuk och fick diagnosen bäckeninflammatorisk sjukdom. När läkare behandlade henne fick hon veta att hon var gravid och bar sin våldtäktsbarn. Chockerande nog, eller hur? Men det blev värre. När läkarna berättade för henne nyheten säger Carcano: 'Jag fick två alternativ: fortsätt med graviditeten och få alla relaterade utgifter betalda eller avsluta.' Eventuella kostnader från aborten skulle hon täcka. (Tänk på att volontärer tjänar en mager månadsbidrag på ungefär $ 300 till $ 500;..
En morsdagspresentid som kommer att hålla längre än ganska doftande tvålar
En morsdagspresentid som kommer att hålla längre än ganska doftande tvålar
Eftersom gratulationskortbutiker, damklädhandlare och bagerier hela tiden påminner mig (och jag kan bara anta dig också), kommer mors dag snart. Väldigt snart. Den här helgen snart. Även om kombinationen kort och bukett är ett bra fallback försöker jag alltid hitta något mer personligt för min egen mamma. Och i år tänker jag att en av Internationella räddningskommitténs räddningspresenter är vägen att gå. Skulle en av dessa fungera för din mamma? Kom och ta reda på det!..
8 Kanye West -sanningar: I syfte att betala avgifter, mod, kändisar och skönhet
8 Kanye West -sanningar: I syfte att betala avgifter, mod, kändisar och skönhet
Oavsett om han uppträder på scenen, ger en officiell sittande intervju eller hyllar uppmärksamhet på sitt eget unika sätt, finns det aldrig någon fråga om att Kanye West är en man med åsikter. Och i det senaste numret av Paper magazine levererar West en ensamhet som täcker gott om moralisk grund - från hans övergripande världsbild till att svara på hans modekritiker till att bli poetisk om skönhet i företagsvärlden i stort. Här är åtta sanningar från det senaste av West: 1. 'Du får tillbaka det du lägger ut, och ju mer positiv energi du släpper ut, desto mer positiv energi får du tillbaka.' 2. 'Vi borde alla försöka göra något som är bättre.' 3. ”Jag uppskattar verkligen att min kollektion på New York Fashion Week accepterades positivt. I samma ögonblick som jag såg Alber Elbaz klappade han mig på ryggen och sa: 'Fortsätt.' Det är viktigt att tro och det är lika viktigt att betala dina avgifter. ' 4. 'Jag betalade mina avgifter när jag var tvungen att bära kilt i Chicago, och vänner sa:' Vad har din pojke på sig? ' Men det finns krigare som har dödat människor i kilts tidigare. Vem får bestämma vad som är svårt och vad som inte är svårt? När..
Hur jag blev kock: Plus, Relais & Chateaux firar kvinnliga kockar och vinmakare i mars
Hur jag blev kock: Plus, Relais & Chateaux firar kvinnliga kockar och vinmakare i mars
Det har alltid förvånat mig att kvinnliga kockar fortfarande är så underrepresenterade i restaurang- och livsmedelsindustrin med alla stereotyper som sammanfaller att vara kvinna och att vara i köket. Det var därför jag var så exalterad över att höra att Relais & Chateaux, en hotellförening vars medlemmar inkluderar några av de bästa boutiquehotellen och restaurangerna i världen, firar kvinnliga kockar och vinmakare i mars som en del av sin årliga GourmetFest vin- och matfestival i Carmel-by-the-Sea, Kalifornien. Den 6 mars kommer Relais & Chateaux att erbjuda 10 banbrytare som en del av sin Grand Women Chefs & Winemakers lunch. På talanglistan: Weekapaug Inns chefskock, Jennifer Backman, Chapellet Winery's Carissa och Molly Chapellet, storkock Lanshu Chen från Le Mout Restaurant, kockägaren Annie Feolde från Florens Enoteca Pinchiorri, Gaia Gaja från Gaja vinproducenter, vinmakaren Bibiana Gonzalez Rave av Wayfarer, konditor Liz Miller från Blackberry Farm, president för Spottswoode Vineyard and Winery Beth Novak Milliken och Peay Vineyards vinmakare Vanessa Wong. Förra veckan träffade jag Backman för att ta reda på hur hon blev kock - och vad är den viktigaste lektionen hon har lärt sig hittills i karriären. Här är vad hon sa. När..
Är du beroende av att vara upptagen? Så här får du tillbaka din tid
Är du beroende av att vara upptagen? Så här får du tillbaka din tid
Vi är alltför upptagna. Vi är för upptagna med ett nytt projekt, för upptagna för att träffa vänner, för upptagna för att träna, för upptagna för att ringa vår långväga BFF. Fritid är en lyx som vi tror att vi inte har råd med. Men låt oss vara ärliga: Ibland är det alltför hektiskt att vara för upptagen. Det är nästan som att vara beroende av det. 'Bara att säga att du är upptagen kan ge dig en känsla av prestation', säger Karen Elizaga, chefstränare och författare till Find Your Sweet Spot. Inte bara det, säger Elizaga, men 'upptagen' kan ge dig en känsla av att du är produktiv och utvecklar dina mål. Det kostar dock konstant att vara 'upptagen' och en lösning. upptagen blir en känsla av att bli överväldigad, säger Elizaga. 'I själva verket kanske du inte är så upptagen som vi eller tror.' Så här kan du komma över 'upptagen' och hitta lite tid för dig själv. 1. Spåra din tid. När du försöker trimma fettet i ditt schema, för en journal, precis som du kan för att spåra kondition eller näring. 'När mina kunder längtar efter extra tid för att göra något de vill göra, ber jag dem att följa sina dagar..
Hur mycket ska du ha sparat till pension? (Du kanske gör det bättre än du tror)
Hur mycket ska du ha sparat till pension? (Du kanske gör det bättre än du tror)
För många amerikaner är tanken på att minska sin lattebudget för att stärka sitt pensionssparande helt enkelt för skrämmande. Det är inte glum: En ny undersökning av 4 506 millennials, Generation Xers och baby boomers fann att om du har mer än 10 000 dollar sparade till pension är du i bättre form än 56 procent av amerikanerna, enligt personliga finanswebbplatsen Go Banking Rates . Vad du egentligen borde ha sparat beror faktiskt på otaliga faktorer - din ålder, inkomst, när du planerar att gå i pension och hur länge du sannolikt kommer att leva, till exempel. Du kan få en bättre uppfattning om vad du borde ha sparat nu - och vad du ska bidra med i framtiden - genom att använda en miniräknare som den här. Undersökningen visade också att kvinnor är särskilt efter när det gäller att lägga undan pengar för sina guldår. Enligt resultaten är kvinnor 27 procent mer benägna än män att inte ha något pensionssparande. Två tredjedelar av kvinnorna - 63 procent - säger att de har mindre än 10 000 dollar sparade till pension, jämfört med bara 52 procent av männen. Män är också dubbelt så troliga som kvinnor att ha pensionssparande som överstiger 200 000 dollar. Kvinnor kanske vill spara, men de är på en..
Facebook har precis blivit mer feminist
Facebook har precis blivit mer feminist
Du kanske inte ens har märkt-förändringen är subtil-men Facebook har nyligen haft en liten 32-pixel tweak. Det sociala nätverket, ett av de mest använda i världen, har i evigheter använt en 'Vänner' -ikon och en 'Grupper' -ikon som innehöll en mer diminutiv kvinnofigur - men det är på väg att förändras. Enligt en rapport i Wired UK kommer Facebook att rulla ut uppdaterade ikoner för både 'Vänner' och 'Grupper' som har en mer lika stor man och kvinna figur-samt en grupp iteration som placerar kvinnan i den centrala positionen . 'Jag försöker ifrågasätta alla ikoner, särskilt de som känner sig mest bekanta', säger Facebook -designern Caitlin Winner. När det gäller den ursprungliga ikonografin säger Winner att det finns en ganska enkel grafisk designförklaring: 'I mitten av Photoshop-filen fanns två vektorer som representerade människor. Den ikoniska mannen var symmetrisk förutom sin spikiga frisyr, men damen hade ett chip i axeln, skriver Winner. 'Efter en liten slarv bestämde jag att chipet var placerat exakt där manikonen skulle placeras framför henne, som i ikonen' Vänner 'ovan. Jag antog inga dåliga avsikter, bara en brist på hänsyn, men som en..
Möt Pirate Hunters!
Möt Pirate Hunters!
När somaliska pirater erövrade ett amerikanskt lastfartyg i april förra året, lärde de flesta av oss bara om detta hot. Men dessa häftiga kvinnliga piloter och sjömän tar ner skurkarna varje dag...
4 saker du inte vet om kongresskvinnan Gabrielle Giffords
4 saker du inte vet om kongresskvinnan Gabrielle Giffords
Den 8 januari 2011 öppnade en skytt en eld vid ett evenemang som representanten Gabrielle Giffords (D-Ariz.) Höll för att möta väljare utanför en stormarknad i Tucson, Arizona. Tjugo personer sköts, inklusive Giffords. Mindre än en vecka efter tragedin förblir hon på intensivvården (kulan ska enligt uppgift ha träffat vänster sida av hennes hjärna), men läkare är hoppfulla. I sin första intervju sedan skjutningen berättar Pia Carusone, stabschef för Giffords, hur kongresskvinnan verkligen är...
Slacks Anne Toth delar hemligheterna till framgång inom teknik
Slacks Anne Toth delar hemligheterna till framgång inom teknik
Alla känner till Slack-meddelande- och arkiveringssystemet i realtid som blev ett fenomen när nästan alla och deras kusin installerade det på sina kontor. Och teamet som byggde det känner till teknik bättre än nästan alla - det var därför vi tog kontakt med Anne Toth, Slacks vice president för människor och politik, för att ta reda på hemligheten till systemets framgångar, hur kvinnor kan klättra på företagets stege i detta mansdominerat område, och till och med få några etiketttips för att använda teknik på kontoret. Glamour: Slack är så enorm att det i princip är ett verb nu - som i 'jag slackade honom i morse.' Blev du förvånad över det starka fotfäste Slack så snabbt fick i branschen? Toth: Ja och nej. Nästan varje gång jag träffar någon och de får reda på var jag arbetar, bekänner de sin kärlek till Slack. Att människor ökar kärleken till ett affärsprogram är fortfarande otroligt för mig. Jag har aldrig sett något liknande. Å andra sidan, när du faktiskt använder Slack, verkar den oöverträffade kärleken och adoptionen inte så överraskande. Det finns ett väldigt verkligt och mänskligt inslag i Slack som människor reagerar på på ett positivt sätt - det är nästan som du..