Jag försökte hitta den perfekta baddräkten i plusstorlek med prenumerationslådor

kvinna som bär hatt och en vit baddräkt på stranden

Jessica Pine/Courtesy of Andie SwimEfter att ha sett poolpartiet avsnitt av Gäll , fylld med dussintals otroliga plusstorlekar som inte var rädda för att visa upp kroppen i djärva badkläder, gick mina personliga Google-sökningar efter söta plus-size-baddräkter upp med 100 procent. Att rensa igenom alla resultat var dock utmattande.Förutom att det är tidskrävande och överväldigande kan det vara svårt att handla baddräkter i plusstorlek, eftersom de behöver göra många saker. Jag behöver en baddräkt för att vara stödjande och täcka över allt den ska. Jag vill inte att en del av min mage sticker ut ur botten av en kostym eller blinkar någon när jag hoppar i en pool. Jag behöver min stora bröstkorg (44DDD) för att få stöd och se bra ut, antingen med en underwire eller någon form av hylla som pressar ihop dem och inte låter dem floppa ut på kostymen. Och jag måste må bra i det, vilket är svårt för varje kvinna, men särskilt svårt för någon som blev mobbad vid varje pool hon någonsin varit med, av främlingar, vänner i mellanstadiet och till och med vuxna som borde veta bättre när jag var i 20 -årsåldern. För att räkna ut allt detta själv utan att tappa förståndet, behövde jag ringa in förstärkningar. Ange min pålitliga vän, prenumerationsrutan.

Nyligen testade jag ett gäng olika plusstorlekar för att utöka mina modehorisonter med stor framgång. Men inte alla dessa företag gör baddräkter. Det finns en handfull som har expanderat till denna kategori, som Stylogic (en klassisk prenumerationslåda); Beundra mig (ett underkläder- och badetikett med stylister som ordnar lådor med tre objekt per månad som en del av sitt Elite -program). Då, precis när jag skulle påbörja detta fantastiska badklädexperiment, varumärket direkt till konsument Andie Simma , som har passande specialister tillgängliga på e -post för konsultation, meddelade att det skulle expandera till plus. Så jag bestämde mig för att testa dessa tre, med målet att hitta min dröm plus-size baddräkt.

Det var trevligt att ha någon annan som hjälper mig att bestämma vad som kan se bra ut för min kroppstyp och på något sätt ta mig ur min komfortzon. Det var ännu bättre att prova på baddräkter i mitt eget hem. Att handla en baddräkt känns mycket mer intimt och personligt än att handla vanliga kläder, så jag var tvungen att lita på stylisten ännu mer. Jag var lite mer nervös än att se fram emot vad jag skulle få och gjorde mina anteckningar ännu mer ingående i de första frågesvaren, i hopp om att de skulle förstå exakt vad jag behövde.Här är vad jag hittade efter att passa in i tre märkenas prenumerationsboxalternativ.

Beundra mig

modell klädd i en vinröd baddräkt

Med tillstånd av Adore Me

Hur det fungerar: Adore Me är mest känd för sina underkläder, men det erbjuder också storleksanpassade badkläder. Det finns flera sätt att handla på webbplatsen. Du kan välja vad du vill, när som helst, som en traditionell e-handelsbutik. Eller så kan du registrera dig för VIP och få ett utställningslokal för dig varje månad, med alternativ för underkläder och baddräkter baserat på den stilquiz du gör. Men vänta, det finns mer: VIP Elite är en gratis stylingabonnemangstjänst där någon kurerar tre uppsättningar (i underkläder och simning) åt dig; du har en vecka på dig att testa eller skicka tillbaka, och du får 10 $ i rabatt på priser för varje uppsättning. De två sistnämnda är kuraterade baserat på din stilquiz och föremål som du gillar i en garderob på webbplatsen. Om du glömmer att skicka tillbaka saker, debiteras du i sin helhet efter 30 dagar, så det är bäst att testa dem så snart du får det, eftersom du bara får en vecka med varorna.Vad jag bad om: Mina favoritdräkter var mestadels böjda tvådelar med hög midja. Jag lät min stylist veta att jag ville att mitt bröst skulle se bra ut först och främst. Jag gillade att jag med Adore Me kunde välja en BH -storlek och en bottenstorlek separat, så det var mer troligt att jag skulle hitta den perfekta passformen. Jag slutade gilla mycket mer än tre baddräkter, så det skulle fortfarande vara en överraskning vad jag slutade med. Jag var lite stressad av kvarhållandet på mitt kreditkort och förvirringen mellan VIP och VIP Elite och om jag skulle vara inlåst i detta medlemskap, men upphetsad av mixen av stilar som webbplatsen erbjöd.

Hittade jag min perfekta kostym? Den första lådan jag fick av Adore Me var faktiskt underkläder, av en slump. De skickade mig två baddräktslådor att välja mellan efter, och ut ur partiet älskade jag två endelar, trots att jag var ganska gung ho om att få en tvådelad. På grund av min långa överkropp, slog en bitar mig ofta besvärligt, särskilt med en underwire. En störtande halsringning utan absolut stöd fick mig att se ut och må bra på något sätt: jag blev inte tryckt upp och höll ordentligt fast, men jag kände mig tillräckligt säker för att jag skulle kunna hoppa i en pool och inte göra ett större skvätt än jag tänkt. En annan hade en kall axel gjord av en snörning i mesh och mer av en hyllbh än en bygel, som var bekvämare och täckte mina överarmar.

Jag fann att storlek upp till 3X, snarare än 2X, fungerade för en del, men att hålla sig till 2X var okej för bottnar på två delar. Jag älskade hur hög midja de sistnämnda var och kanske skulle behålla bottnarna och lämna tillbaka topparna, vilket igen inte stöttade mig så mycket som jag ville, trots att de var behåstor. Inget som jag fick var långlinje heller, och jag kände mig obekväm med hur mycket hud som visades. (Kanske en dag blir jag en bikinitjej, men inte i sommar.) Jag tror att om jag skulle använda Adore Me igen skulle jag gå på VIP och inte de kuraterade Elitlådorna - jag hade inte en otroligt nog erfarenhet av en stylist som vill att någon ska jobba med mig varje månad, och jag behöver definitivt inte nya underkläder eller baddräkter varje månad. Men tanken på ett utställningslokal som jag skulle välja mellan på egen hand (och med ett larm för femte i månaden för att påminna mig om att hoppa över om jag inte gör det!), Jag kunde se mig själv plocka ut bitar om poolen eller bara för att må bra om mig själv. För vi kan alla använda lite självförtroende en gång då och då.Prova det på Beundra mig .

Stylogic

en rosa tvådelad baddräkt en randig tankinitopp med motsvarande vinröd bottnar och en blommig baddräkt

Med tillstånd av StylogicHur det fungerar: Precis som med Stylogics vanliga lådor kostar baddräktstjänsten 20 dollar, en stylingsavgift som krediteras din beställning om du köper något från din försändelse. Du gör en frågesport på webbplatsen för att avgöra dina gillar och ogillar, storlek och vad du letar efter, och sedan tilldelas en stylist att ordna din låda. Du får fortfarande fem föremål i din låda, förutom att det bara är badkläder - och varje del av kostymen räknas som en artikel (med andra ord är en bikini tekniskt två av fem artiklar). Du får 20 procent av ditt köp om du köper alla föremål i lådan. Men igen, du behöver förmodligen inte tre baddräkter.

Vad jag bad om: Jag hade redan ett Stylogic-konto, så jag kunde bara begära en annan låda med specifika instruktioner för att ge mig superhög midja eller helkläder som skulle fungera för en lång torso. Jag var öppen för alla mönster och stilar, men ville ha stöd i bröstet. Jag begärde också eventuella kostymer som kan ha överarmstäckning, som en kepsärm eller en kall axel, som jag hade sett någon annanstans online.

Hittade jag min perfekta kostym? ja! Men jag var tvungen att gå igenom en Ungkarl -stilarelimineringsprocess med fem av sex baddräkter jag provade på över två lådor. Även om de var vackra på utsidan, var jag tvungen att bestämma om de fick mig att må bra av mig själv. Dräkterna som vann fick mig att vilja ta en selfie och koppla av på stranden (två saker jag sällan någonsin) när jag tittade i spegeln. Jag blev till slut kär i en kall-axelrandig tankiniöverdel från ett märke som heter Raisins Curve, som jag aldrig hade hört talas om. Men det gav mig stor klyvning och stöd utan underwire, och det täckte lite om mina armar, det område jag är mest obekväm med. Jag kanske aldrig har upptäckt det utan Stylogic. Botten var lite för liten (storlek 18 snarare än 20, vilket jag nog behövde), men jag gillade den nog för att behålla den. De andra bitarna som skickades var alla i min stil-speciellt ett Alpine Butterfly cap-ärm gingham rosa nummer!-men de passade bara inte, eftersom jag hade listat min storlek som 18–20 snarare än bara 20. Så se till att var noggrann med din badkläderstorlek i din profil.Prova det på Stylogic .

Andie Simma

modell bär en svart hel baddräkt på stranden

Jessica Pine/Courtesy of Andie SwimHur det fungerar: Andie Swim, ett märke som är direkt till konsument, erbjuder gratis frakt, retur och obegränsat med byten. Den har en invecklad passa frågesport online som hjälper dig att hitta din perfekta kostym. Det frågar dig grunderna som höjd och behåstorlek och mer specifika frågor som torso längd och de delar av din kropp du älskar och avsky. Om du fortfarande är bedövad efter det kan du mejla de lämpliga specialisterna på hello@andieswim.com och någon kommer att prata dig igenom det du letar efter, komma med förslag och till och med lägga en beställning åt dig. Enstycken börjar på $ 95 och separerar från $ 45.

Vad jag bad om: När jag pratade med en stylist på Andie betonade jag att jag behövde byststöd och hade en superlång bål. Jag trodde att två delar skulle vara min bästa väg, men jag slutade med ett gäng endelar med långa bålar-en total game changer. Andie är det enda badklädmärket jag har sett som har detta som ett alternativ i storlek, och det påverkar verkligen korta damer som jag med hela sin längd i bålen. (Jag är 5'1 ', och min inseam är som 23'. Galet.) Jag var öppen för alla färger och lät den passande specialisten ha kul med min beställning.

Hittade jag min perfekta kostym? Ja ... kanske tre perfekta kostymer, faktiskt? Frågesporten berättade att Catalina, en kostym med öppen rygg och ett högt lås mot nacken, var rätt för mig. Det var inte korrekt - mina korta armar kunde knappt nå det låset och det var för hårt i en XXL, min föreslagna storlek. Tack och lov skickade min passformsspecialist mig XXXL i några långkroppsdelar som fungerade. Jag blev först kär i det klassiska snittet Amalfi i en ljus koboltblå - det gjorde inte mycket för mina bröst, men det var övermjukt och bekvämt, bra för att umgås med familjen eller gå någonstans jag vill känna mig säker men inte nödvändigtvis sexig genom att visa upp mitt bröst.

De Maui vattenfärgad topp (en mintskugga) var nästan som en bralette och var lite riskfylld eftersom mina bröstvårtor visade sig genom att om kuddarna inte var helt i linje. Men den var bekväm och långfärgad, så jag ska testa. Botten var inte tillräckligt hög midja för mig men rullade inte ner eller grävde in i min hud. Min tvåa var Tulum i ribbat vitt : Crosscross -remmarna blev lite vridna, men var mer stödjande än Catalina på andra sätt. De Ibiza, med en stor scoop-back , överraskade mig i en gyllene gurkmeja färg eftersom det inte var helt stödjande, men ändå fick mig att se ut och må bra nog att bära den runt min lägenhet i en halvtimme medan jag tittade på TV.

Prova det på Andie Simma .