Skillnaden mellan ogräs och hash

ogräsWeed vs HashWeed aka Grass aka Pot aka Marijuana aka Marihuana aka Mary Jane aka Dope aka Ganja aka Reefer kommer från samma växt som Hash aka Hashish aka Charas aka Stuff aka Manali aka Cream. Den växten är Cannabis Sativa.Definition av Weed and Hash

  • I grund och botten är ogräs plantans torkade blad och plantans frukt. Den torkas så att den ser ut som vanliga teblad.
  • Hash är det som gnuggas in, skrubbas ut, trycks in, stickas ut, skrapas av, mashed upp harts av bladen hålls samman som en massa och behandlas med olika typer av flytande kemikalier. Pastan torkas sedan och skärs i kakor av Hashish eller Hash.

En kort historia av ogräs och hash
De Cannabisblad är snällt i form av Kanadas flaggsymbol. Men grönt. Den gröna fredsmaskinen fick hype under 60-talets Hippie-rörelse men den har funnits i Indien och Kina i århundraden och årtusenden. Ogräs är somliga säga ”helt ofarliga” och hash ”nästan ofarliga”, vilket naturligtvis är i jämförelse med alkohol och cigaretter.

Precis som Lotus-växten har många användningsområden för alla dess delar (rot äts och blommor används som dekoration), har Cannabis också många användningsområden. Det upptäcktes i Kina för århundraden sedan för att tillverka papper, hampduk och påsar. Det används huvudsakligen för två användningar idag ”” för att göra Weed och Hash.Världen över legalisering och medicinsk användning aktivister vinner mark och kräver laglig användning av örten de hävdar har underbara medicinska och helande egenskaper. USA gick på ett förbud på 60-talet när det fick många länder att acceptera kriminaliseringen av cannabis.

Även om båda ovanstående klassificeras som mjuka läkemedel har hittills inget fall av överdos registrerats. Människor verkar knappast gå ut och orsaka trafikolyckor när DUP (pot *) jämfört med tusentals i DUI globalt. Många länder har hånade slag av böter på handleden medan vissa dödsstraff, vilket är ganska stort när det gäller nivån på kriminalisering av cannabis.

Användning av ogräs och hasch

Det är förbjudet är många delar av världen med anmärkningsvärt undantag i Amsterdam. Många platser världen över har börjat legalisera det i klädseln av medicinsk användning genom regeringen. Drivs 'butiker'.

  • Ogräs är fäst vid växternas icke-rökfria frön och skäll som måste tas bort noggrant innan den görs redo för en bong eller en led eller ett tomt cigarettpapper eller en chillum aka Chill. Människor tycker att Hash är mer beroendeframkallande och starkare (naturligtvis är det hartset) än mjukt gräs. Det förbättrar påståendet aptiten (ger rökare 'munchies'), musikalisk förmåga, lateralt tänkande, kreativt tänkande, skrivande, meditation osv. Men allt detta är spekulation.
  • Hash röks också på samma sätt som Weed förutom att den är starkare och mer potent, och därmed ”potentiellt” mer skadlig.

Exempel på ogräs och hash  • Karibien, Mysore, California Sun etc.
  • Afghani, Kashmiri, turkiska, manali etc.

Sammanfattning
1. weed är ett torkat blad av en växt medan hash är mashed upp harts av bladen.
2. has är starkare än ogräs.