Skillnaden mellan natt och dagkrämNight vs Day CreamMänniskor använder krämer för en glödande hud och även för att bibehålla en frisk hud. Människor använder olika typer av krämer som natt- och dagkrämer, som har olika effekter.

En av de största skillnaderna mellan dag- och nattkräm är att dagkrämer har ingredienser som skyddar huden mot ultravioletta strålar medan nattkrämerna inte har sådana ingredienser.

Medan dagkräm ger rätt mängd näring som krävs för dagtid, fyller nattkrämen på och återställer näring som har varit förlorat under dagtid. Till skillnad från dagkrämen innehåller nattkrämerna fler vitaminer eftersom kroppen absorberar mer av dessa under natten.Dagkrämer innehåller mindre olja än nattkrämer. Dessutom är dagkrämer mycket lättare än nattkrämerna. Nattkrämerna är mycket koncentrerade, tjockare och starkare än dagkrämer. Om nattkrämer används på dagtid, kommer dessa att ge ett oljigt utseende.

Det är känt att nattkrämer reparerar och återfuktar huden. Nattkrämerna innehåller ingredienser som C-vitamin, retinol och alfa-hydroxisyror, som hjälper till att stärka hudens defensiva sköld.

Dagkrämer ger huden skydd mot skadliga faktorer. Dagkrämer hjälper också till att återfukta huden eftersom det finns en möjlighet att bli uttorkad i solen. Dagkrämer har också en lätt konsistens, vilket hjälper porerna att andas ordentligt.Dagkrämer är avsedda att skydda huden från skadliga saker. Dagkrämerna hjälper också huden att bekämpa föroreningar. De antioxidativa ingredienserna hjälper till att skydda huden från att försämras på grund av effekterna av flera faktorer.

Sammanfattning

1. Dagkrämer har ingredienser som skyddar huden mot ultravioletta strålar medan nattkrämerna inte har sådana ingredienser.2. Dagkräm ger rätt mängd näring som krävs för dagtid. Nattkräm fyller på och återställer all näring som har gått förlorad under dagtid.

3. Dagkrämer innehåller mindre olja än nattkrämer.4. Till skillnad från dagkrämen innehåller nattkrämerna mer vitaminer eftersom kroppen absorberar mer av dessa under natten.

5. Nattkrämerna är mycket koncentrerade, tjockare och starkare än dagkrämer. Dagkrämer är mycket lättare än nattkrämerna.

6. Dagkrämer hjälper till att återfukta huden eftersom det finns en möjlighet att bli uttorkad mer i solen.7. Till skillnad från nattkrämerna har dagkrämer en lätt konsistens, vilket hjälper porerna att andas ordentligt.